Kedvezményezett neve: KITNET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Technológiai és kapacitásfejlesztés a KITNET Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 49 447 942 Ft

Támogatás mértéke (%): 100 %

A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00163

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során eszközbeszerzés tevékenységet valósítunk meg, melynek keretében 1 db JCB 3CX Plus kotró - rakodó gép és 1 db Vermeer S925TX többfunkciós rakodógép. Ezen felül képzés keretében 1 fő munkavállaló GKI tehergépkocsi – vezetői továbbképzésen fog részt venni.

Az eszközbeszerzések szükségességét az indokolja, hogy a vállalkozásunknak megnövekedett a szélessávú internetes hálózatok építésével kapcsolatos megrendeléseinek száma. Ennek

érdekében szükségessé vált a kivitelezés leg időigényesebb részét képező földmunkák végzését segítő gépek beszerzése. A projekt eredményeként a jelenlegi gépparkunk által végezhető napi árokásási kapacitás 150 fm. Az új gépek segítségével ez a mennyiség háromszorosára fog növekedni, így a vállalkozásunk hatékonysága és a munkavégzések színvonala jelentős mértékben növekedni fog.

A fejlesztés eredményként a vállalkozásunk vésztői telephelyének technológiai színvonalát fogjuk fejleszteni, így ott a megvalósítást követően 2 fő munkavállaló lesz, míg vállalkozási szinten összesen 10 fő.

 

Kedvezményezett neve: KITNET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Technológiai és kapacitásfejlesztés a KITNET Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 8 169 000 Ft

Támogatás mértéke (%): 70 %

A projekt befejezési dátuma: 2021.02.25.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02528

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során eszközbeszerzés tevékenységet valósítunk meg, melynek keretében 1 db Kubota KX 019-4 GL típusú, zárt kezelőfülkés gumilánctalpas minikotró, 1 db Bomag BT 65 döngölőbéka és 1 db iRTK5X típusú GNSS RTK rover GPS vevő készülék rendszer. A koronavírus járvány miatt folyamatban levő beruházásaink megvalósításába bevont alvállalkozóinknál bekövetkezett létszámleépítések miatt több esetben is a megvalósításban késedelmek álltak be ami összességében a vállalkozásunk piaci pozícióit erősen veszélyezteti, mely kihatással van az alkalmazotti létszámunk megtarthatóságára is. Ezen munkafolyamtok a hálózatépítési munkák esetén a nyomvonalak elkészítésére terjed ki. A fejlesztés hatására a vállalkozás földmunkagép kapacitása növekedni fog, mivel jelenleg egy Kubota KX016-4 típusú kotróval már rendelkezünk, azonban a munkák elvégzéséhez szükséges a kapacitásaink bővítése, ennek érdekében kerül beszerzésre a Kubota 019-4 GL típusú minikotró, mely teljesítményben 20-25 %-al nagyobb a korábban a rendelkezésre álló gépünkéhez képest.

A megnövekedett megrendelés állományunk kielégítése érdekében elengedhetetlen a kapacitások bővítése.

Igénybejelentő 1 hónap Internet felhasználáshoz kapcsolódóan

Letöltés

 

 

2017. január 1-től csökken az internet szolgáltatások ÁFA kulcsa, így az internet szolgáltatások bruttó ára is. 

Egyéni előfizetőknek szóló tájékoztatás  

 

Ez úton értesítjük a tisztelt előfizetőket, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény ez évi – a 2016. évi LXVI. törvénnyel történő - módosításának köszönhetően, 2017. január 1-jétől az internet-hozzáférési szolgáltatás általános forgalmi adója 27 %-ról 18 %-ra csökkent.
2017. január 1. napját követően igénybevett internet hozzáférési-szolgáltatásokra és az azt követően kiállított számlákban tapasztalhatják

A fentieknek megfelelő változásokat 2017. január 1. napját követően igénybe vett internet hozzáférési-szolgáltatásokra és az azt követően kiállított számlákban tapasztalhatják!

 

Üzleti előfizetőknek szóló tájékoztatás

 

Ez úton értesítjük a tisztelt előfizetőket, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény ez évi – a 2016. évi LXVI. törvénnyel történő - módosításának köszönhetően, 2017. január 1-jétől az internet-hozzáférési szolgáltatás általános forgalmi adója 27 %-ról 18 %-ra csökkent.
Az üzleti előfizetők számára nyújtott - helyi, belföldi és nemzetközi távbeszélő, bérelt vonali, VoIP és egyéb - hírközlési szolgáltatások ÁSZF-ben illetve az egyedi előfizetői szerződésben feltüntetett nettó díjak változatlanok maradnak, azonban a számlán feltüntetett Áfa-tartalom - az internet hozzáférési-szolgáltatások esetében az Áfa törvény változásával egyezően- 27 %-ról 18 %-ra csökken.
A fentieknek megfelelő változásokat 2017. január 1. napját követően igénybevett internet hozzáférési-szolgáltatásokra és az azt követően kiállított számlákban tapasztalhatják!

2016-10-31