Kedvezményezett neve: KITNET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Technológiai és kapacitásfejlesztés a KITNET Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 49 447 942 Ft

Támogatás mértéke (%): 100 %

A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00163

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során eszközbeszerzés tevékenységet valósítunk meg, melynek keretében 1 db JCB 3CX Plus kotró - rakodó gép és 1 db Vermeer S925TX többfunkciós rakodógép. Ezen felül képzés keretében 1 fő munkavállaló GKI tehergépkocsi – vezetői továbbképzésen fog részt venni.

Az eszközbeszerzések szükségességét az indokolja, hogy a vállalkozásunknak megnövekedett a szélessávú internetes hálózatok építésével kapcsolatos megrendeléseinek száma. Ennek

érdekében szükségessé vált a kivitelezés leg időigényesebb részét képező földmunkák végzését segítő gépek beszerzése. A projekt eredményeként a jelenlegi gépparkunk által végezhető napi árokásási kapacitás 150 fm. Az új gépek segítségével ez a mennyiség háromszorosára fog növekedni, így a vállalkozásunk hatékonysága és a munkavégzések színvonala jelentős mértékben növekedni fog.

A fejlesztés eredményként a vállalkozásunk vésztői telephelyének technológiai színvonalát fogjuk fejleszteni, így ott a megvalósítást követően 2 fő munkavállaló lesz, míg vállalkozási szinten összesen 10 fő.